Hoe Ultra One Reinigers Gebruiken?
Spuit Ultra One op het oppervlak
Neem een zacht nylon borsteltje en
bevochtig met water
Schrob tot het schuimt
Veeg het schuim af met een droge doek
Klaar! Vergeet de andere helft niet.
Ultra One: reinigt, ontvet, ontgeurt.

Het is zeer eenvoudig: slechts 4 stappen:  

ULTRA ONE Car Interior Cleaner:

1.-Spuit de Ultra One Car Interior Cleaner op het te reinigen/ontvetten oppervlak (textiel, leder, simili, tapijt, gordijnen,...).

2.-Wacht enkele minuten, varieert van 5 min tot 1 uur afhankelijk van de hoeveelheid vet en vuil en de ouderdom van de vlek,

    (bekijk de voorbeelden in de gallerij)
3.-Neem een zacht borsteltje (of een spons voor alcantara en andere delicate materialen) dompel het in water en schrob tot het schuimt.

4.-Neem een droge doek en verwijder het schuim en het vuil. Herhaal indien nodig, laat drogen.
 

Voor hardnekkige vlekken op tapijten en (auto)zetels,... spuit op de vlek en wrijf de Ultra One Car Interior Cleaner goed in de vlek.

Voor lederen zetels en sofa's, werk van onder naar boven om te vermijden  dat de oplossing dadelijk naar beneden loopt want dan is het moeilijker om een mooi egaal effect te verkrijgen. Vergeet niet het leder daarna terug te voeden.

Voor textiel, spuit op de vlek, laat daarna het kledingstuk 1 à 2 uur weken in een oplossing van water en 20% Ultra OneCar Interior Cleaner en doe het dan in de wasmachine.

Probeer het steeds eerst uit op een kleine, minder zichtbare plek.

ULTRA ONE Engine Cleaner:

1.-Spuit de Ultra One Engine Cleaner op het te reinigen/ontvetten oppervlak : motor, versnellingsbak,... Wees niet bang om op rubber, kabels, chroom of geschilderde oppervlakten te spuiten, er is geen gevaar. (dek elektrische delen af zoals de alternator, de bobijn,...).

2.-Wacht en laat de Ultra One Engine Cleaner inwerken op het vet en vuil, varieert van 5 min tot 1 uur afhankelijk van de hoeveelheid vet en vuil en de duur van de vuilophoping (bekijk de voorbeelden in de gallerij)
3.-Gebruik een hoge druk reiniger om de motor af te spoelen of spoel met een zachte borstel en water en schrob tot het schuimt.
4.-Spoel af met water en laat drogen. Herhaal indien nodig.

U kan Ultra One op een warme motor gebruiken, het zal sneller werken.

ULTRA ONE Heavy Duty:

1.-Spuit de Ultra One Heavy Duty op het te reinigen/ontvetten oppervlak : tuin meubilair, cabrio daken, betonnen terras, tuinhuisjes, boten, machines,... Wees niet bang om op rubber, glas, hout, plastic, chroom en geschilderde zaken te spuiten, er is geen gevaar. 

2.-Wacht en laat de Ultra One Heavy Duty inwerken op het vet en vuil, varieert van 5 min tot 1 uur afhankelijk van de hoeveelheid vet en vuil en de duur van de vuilophoping (bekijk de voorbeelden in de gallerij)
3.-Gebruik een hoge druk reiniger om het oppervlak af te spoelen of spoel met een zachte borstel en water en schrob tot het schuimt.
4.-Spoel af met water en laat drogen. Herhaal indien nodig.

ULTRA ONE Gel G-5 Cleaner:

1.-Spuit de Ultra One Gel G-5 Cleaner op het vertikale oppervlak dat moet gereinigd/ontvet worden :muren, plafonds, stoelen, ... overal waar het nodig is dat het product langer en beter in contact blijft met het oppervlak. Wees niet bang om op rubber, glas, hout, plastic, chroom en geschilderde zaken te spuiten, er is geen gevaar. 

2.-Wacht en laat de Ultra One Gel G-5 Cleaner inwerken op het vet en vuil, varieert van 5 min tot 1 uur afhankelijk van de hoeveelheid vet en vuil en de duur van de vuilophoping (bekijk de voorbeelden in de gallerij)
3.-Gebruik een hoge druk reiniger om het oppervlak af te spoelen of spoel met een zachte borstel en water en schrob tot het schuimt.
4.-Spoel af met water en laat drogen. Herhaal indien nodig.

ULTRA ONE Natural Cleaner:

1.-Spuit de Ultra One Natural Cleaner op het te reinigen/ontvetten oppervlak (gootsteen, vloer, douche, ...).

2.-Wacht en laat de Ultra One Natural Cleaner inwerken op het vet en vuil, varieert van 5 min tot 1 uur afhankelijk van de hoeveelheid vet en vuil en de duur van de vuilophoping (bekijk de voorbeelden in de gallerij)
3.-Neem een zacht borsteltje dompel het in water en schrob tot het schuimt.
4.-Spoel af met water en laat drogen. Herhaal indien nodig.

 

Voor hardnekkige vlekken op de vloer, aanrecht, tegels,... spuit op de vlek en wrijf de Ultra One Universal Cleaner in de vlek.

ULTRA ONE Marine Cleaner:

1.-Spuit de Ultra One Marine Cleaner op het te reinigen/ontvetten oppervlak: romp, teak dek, chroom, plastic, glas,... Wees niet bang om op rubber, glas, hout, plastic, chroom en geschilderde zaken te vernevelen, er is geen gevaar. 

2.-Wacht en laat de Ultra One Marine Cleaner inwerken op het vet en vuil, varieert van 5 min tot 1 uur afhankelijk van de hoeveelheid vet en vuil en de duur van de vuilophoping (bekijk de voorbeelden in de gallerij)
3.-Gebruik een hoge druk reiniger om het oppervlak af te spoelen of spoel met een zachte borstel en water en schrob tot het schuimt.
4.-Spoel af met water en laat drogen. Herhaal indien nodig.

Voor filters van zwembaden of  spa: spuit Ultra One Marine Cleaner op de filters, laat ze daarna weken in een oplossing van 1 deel Ultra One Marine Cleaner en 5 delen water voor een periode van 15-60 minuten afhankelijk van de hoeveelheid vuil, schrob, spoel en droog.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Great Stuff Award 2004

Tested & Approved by Hot Rod Magazine
Tested & Approved by Year One Magazine