HOE GEBRUIK JE  SAFESTRUSTREMOVER?

Hoe roest verwijderen met SafestRustRemover? Onderdompelen of continue bevloeien.

SafestRustRemover  bevat geen zuur en zal dus niet werken door het op de roest te borstelen noch zal het na enkele minuten alles ontroest hebben.
De unieke samenstelling van SafestRustRemover vraagt een langdurig contact (1 of meerdere uren) met de roest om alle roest veilig op te lossen.

Verdunnen: De "Klaar om te gebruiken" oplossing kan U dadelijk gebruiken. Als U de geconcentreerde oplossing heeft aangeschaft dan voegt U er 4 delen water bij : vb. 100ml SafestRustRemover Concentrate+ 400ml water= 500 ml gebruiksklare oplossing.

Voorbereiding : verwijder zoveel mogelijk vet, vuil, modder en los roest. SafestRustRemover kan hier door dringen

                               maar het vergt meer kracht van het product. Deze eenvoudige voorbereiding zorgt ervoor   

                               dat SafestRustRemover sneller kan werken .

                               Ook een warmere omgeving : 20°c tot 50°c zal de werking versnellen.

Twee doeltreffende eenvoudige werkwijzen om roest te verwijderen:

1. Onderdompelen :


Kleine of grote voorwerpen die los zijn of gemakkelijk los te maken kunnen het beste worden ondergedompeld in SafestRustRemover . Gebruik een recipiënt wat zo klein mogelijk is zodat de kleinste hoeveelheid  SafestRustRemover  voldoende is om het ganse oppervlak te bedekken. Gebruik desnoods een plastiek zak en enkele houten balkjes om een recipiënt te maken.

2. Bevloeien:

Ideaal voor grote stukken die niet gedemonteerd zijn. Gebruik een pomp om de SafestRustRemover continue over het te ontroesten oppervlak te doen lopen. Plaats een plastiek recipient onder het voorwerp zodat de pomp continue de vloeistof kan laten circuleren tot de roest is opgelost. Een simpel pompje van het tuincentrum en een tuinslang heeft alles ontroest wat u op onze website kan zien.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Great Stuff Award 2004

Tested & Approved by Hot Rod Magazine
Tested & Approved by Year One Magazine